De productie van onze kabelgoten, zó doen we dat!

Ook wel Snoergoten, Plakgoten of Mini-Kanalen genoemd, worden gemaakt met een extrusiemachine. Hierbij wordt PVC-granulaat verwarmd en pasteus gemaakt. Deze pasteuze kunststof wordt door een vormspleet in een matrijs getrokken. Hierdoor ontstaat de vorm van de goot. Zodra de goot uit de matrijs komt, wordt hij door een waterbad geleid om zo snel mogelijk af te koelen. Dit is met nameom kromtrekken voorkomen.

Vervolgens wordt met een rollensysteem het deksel dicht is geduwd, het tape aangebracht en een barcodesticker opgeplakt. Hiermee is de goot gereed om met een meelopende afkortzaag te worden afgezaagd op een lengte van 2 meter.

Onze kabelgoten zijn herkenbaar aan de Blauwe Tape.

Onze snoergoten worden met de grootste zorg geproduceerd, zijn recht, stevig, hersluitbaar en zijn snel herkenbaar aan de Blauwe Tape. Al vaak is getracht om deze blauwe tape na te maken, maar nimmer geëvenaard. Topkwaliteit, voor binnen- en buitentoepassingen.

Niet alleen voor de DHZ-er, maar ook voor de professionele Beveiligers, Elektriciens, Zonweerders, Aannemers, Call Center-inrichters, Automatiseerders, Rolluikenbouwers, Verlichtingsjongens, Kassenbouwers, CV-ers, Loodgieters, Ziekenhuisbeddenbouwers, Schakelkasten- en Panelenbouwers en alle overige vaklui die snoeren, draden en kabels snel, veilig en professioneel willen wegwerken.